torstai 12. kesäkuuta 2014

Vain 4% suomalaisista pitää homoperhettä parhaana perhemuotona adoptiolapselle

TNS Gallupin tuorein mielipidetutkimus avioliittolain muutoksesta osoittaa, että enemmistö suomalaisista pitää miehen ja naisen muodostamaa perhettä parhaana vaihtoehtona adoptiolapselle. Vain 4% suomalaisista on sitä mieltä, että paras vaihtoehto olisi miehen ja miehen tai naisen ja naisen muodostama parisuhde.

Ja selkeä enemmistö suomalaisista 46% vs 40% kannattaa sitä, että avioliitto pysyy miehen ja naisen välisenä. Tämä on hieno uutinen ja oli myös odotettavissa, että todellinen tilanne on erilainen kuin mitä usein otsikoissa on yritetty väittää.

Erityisesti tulee huomioida, että ehdotettuun lakimuutokseen sisältyy lapsen oikeuksia loukkaava ulkoisen adoption mahdollisuus homoperheisiin, jossa lapselta kiistetään lähtökohtainen oikeus sekä äitiin että isään. Ja tällaista adoptiota kannattaa siis vain 4% suomalaisista. Miksi tällaista lakimuutosta runnotaan näistä tosiasioista huolimatta eteenpäin? Kansanedustajien ja lakivaliokunnan velvollisuus on huomioida nämä päätöksiä tehdessään.


Koko tutkimus pdf tiedostona: TNS gallup avioliitto 6-2014.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.